Kennissessie “Blik op Integrale Projectbeheersing” 5 juni 2019

Op woensdagavond 5 juni organiseert WIN een interactieve kennissessie met Atef Saad. We gaan met elkaar in gesprek en in discussie aan de hand van stellingen zodat we van elkaar en Atef leren. Ook neemt Atef ons mee in de 10 valkuilen van Integrale Projectbeheersing. Atef Saad van Compasco Consultancy heeft jaren ervaring in Integrale Projectbeheersing en deze o.a. opgedaan in projecten van Rijkswaterstaat en ProRail. Hij neemt ons mee in zijn “Blik op Integrale Projectbeheersing”.

Kennissessie “Blik op Integrale Projectbeheersing” 5 juni 2019

We wierpen samen met Atef een blik op Integrale Projectbeheersing. Wat is Integrale Projectbeheersing nu eigenlijk en wanneer werkt het echt? Wat is je rol als Projectbeheerser binnen een projectteam en hoe zet je deze neer? Hoe maak je het onzichtbare zichtbaar? Wat zijn volgens Atef de 10 valkuilen van Projectbeheersing? Kortom hoe maak je het verschil! We gingen met elkaar in gesprek en in discussie aan de hand van stellingen.

Lees hier meer over deze kennissessie.

Atef Saad is een ervaren ondernemer met jaren ervaring in Integrale Projectbeheersing. Deze ervaring heeft hij o.a. opgedaan in projecten van Rijkswaterstaat en ProRail. Hij heeft passie voor het vakgebied en is vanuit zijn praktijkervaring continu bezig zijn visie op Integrale Projectbeheersing te verscherpen.

 

Deelnemen aan de sessie?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...