WIJ ZIJN WIN, PROJECTORGANISATIE-EXPERTS

Projectorganisaties helpen veranderen en helpen groeien. Dat is waar WIN al ruim 12 jaar sterk in is. Onze professionals zetten zich elke dag 100% in, om de ambities van mensen, teams en organisaties waar te maken. PMO, Portfolio, Projectbeheersing en Agile PMO. Daar ligt onze expertise, onze kracht én passie. Met een gedreven en ambitieus team begeleiden we organisaties naar verdere professionalisering.

Over WIN

ALLES DRAAIT OP ÉN OM MENSEN

WIN is daarnaast ook opleider, detacheerder en recruiter. Projectorganisaties draaien tenslotte op mensen én om mensen. Wij zijn de verbindende factor tussen organisaties en de beste professionals. Hierin lopen we voorop. Ook als kennispartner is WIN toonaangevend: ons opleidingsaanbod is uniek in de markt. Met een team van bevlogen trainers faciliteren we mensen én organisaties in hun groei en ontwikkeling.

ULTIMATE PROJECT CONTROL

Hoe meer grip, hoe kansrijker het project. In de rol van sparringpartner, adviseur én uitvoerder helpen we organisaties bij het doorvoeren van structurele veranderingen op project-, programma- en portfolio-niveau. Het doel: That’s Grip! Dat is de basis. Maximale grip krijgen én houden, daar sturen we op.

KENNIS MAAKT WEERBAAR

Samen bouwen aan een wendbare projectorganisatie, waar mensen met plezier werken. Dat is het doel. WIN heeft de kennis in huis en deelt die graag. We blijven onze kennis en kunde vanaf de zijlijn delen, om mensen wendbaarder te maken. Dat maakt hun eigen inzetbaarheid toekomstbestendig. En daarmee ook de organisatie. Dáár doen we het voor.

Onze mensen maken het verschil. Maak kennis met de professionals van WIN.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...