Krijg grip in ruimtelijke projecten

Onze experts zijn sterk in projectbeheersing door jarenlange ervaring in complexe infrastructurele projecten. Zij zijn gespecialiseerd in het creëren van overzicht en hieruit ontstaat inzicht. Zo zorgen zij ervoor dat projecten en programma’s op tijd worden opgeleverd, binnen budget blijven en aan de hoogst haalbare kwaliteitseisen voldoen.

Projectbeheersing

PROJECTBEHEERSING

WIN is expert in projectbeheersing. In onze rol van projectbeheerser zijn wij de spil binnen complexe, infrastructurele en ruimtelijke projecten. Een optimale beheersing van de voortgang, risico’s, kwaliteit en financiën staat centraal. Vanuit deze integrale aanpak dragen we bij aan het succes van het project of programma.

Projectbeheersing binnen IPM

Grote infrastructurele en ruimtelijke projecten werken volgens het Integraal Projectmanagement Model (IPM). Binnen de IPM teams zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, vaak met tegengestelde belangen en eigen risico’s en knelpunten. Onze projectbeheersers maken deze expliciet. Zij nemen verantwoordelijkheid voor de optimale beheersing van de voortgang, risico’s, kwaliteit en financiën om zo tot het gewenste resultaat te komen. De objectieve en kritische blik van onze experts zorgt voor betrouwbare stuurinformatiewaarmee het IPM team zorgvuldig afgewogen beslissingen kan nemen.

Een kijkje achter de schermen

Richard Wezelenburg

Programmabeheersing in beweging

Voor de Provincie Noord-Brabant werk ik voor het programma SmartwayZ.NL. SmartwayZ.NL is hét innovatieve mobiliteitsprogramma in Zuid-Nederland. We verbeteren de bereikbaarheid en stimuleren innovatie. Samen realiseren we het slimste mobiliteitssysteem van Nederland.

Werken bij WIN

Als projectbeheerser bij WIN krijg je de kans om je te ontwikkelen in verschillende rollen. Binnen projecten neem je de verantwoordelijkheid voor de gehele projectbeheersing, of voor een bepaald werkgebied zoals risicomanagement. Met adviesopdrachten help je organisaties bij de inrichting en ontwikkeling van projectbeheersing.  

Je deelt met ons een passie voor ruimtelijke projecten en je zorgt voor grip in projecten. WIN staat voor continue verbetering en kennisdeling. Dit draag je uit naar onze opdrachtgevers en vakgenoten.  

Wil je meer weten?

of

samenwerken met WIN

WIN zorgt voor de perfecte match tussen project en projectbeheerser. Wij voeren projectbeheersing uit en implementeren beheersprocessen binnen projecten en programmas. Daarnaast helpt WIN met workshops, advies en opleidingen de projectbeheersing in organisaties te optimaliseren. 

Interesse in een samenwerking?

Interesse in onze opleidingen?

Grip krijgen en houden

De projectbeheersers van WIN zijn experts in het bewaken van alle beheersaspecten. Onze professionals zijn inzetbaar binnen verschillende werkgebieden en in verschillende rollen. Zij houden de projectorganisatie op koers, zorgen voor sturing van het project en dragen zo bij aan het projectsucces. 

Waarom kiezen voor WIN?

Waarom is de rol van projectbeheerser zó belangrijk? En wat verstaan we binnen projectbeheersing onder grip? 

In de video hieronder geven we antwoord op deze vragen. 

Wij zoeken ambitieuze projectbeheersers!

Bij WIN zijn we altijd op zoek naar talent. Gedreven en ambitieuze projectbeheersers, die ons team komen versterken. Word jij straks onze nieuwe collega, die oog houdt op planning, geld, kwaliteit, scope en risico’s? Neem gerust een kijkje bij onze vacatures.

Opleiding Integrale Projectbeheersing

Ben jij een adviseur projectbeheersing, risicomanager, of planner en wil je je breder ontwikkelen in projectbeheersing? Of ben je net gestart als Manager Projectbeheersing en wil je graag groeien in jouw IPM rol? Volg dan onze training ‘Integrale Projectbeheersing’!

Maak vandaag nog kennis met onze projectbeheersers!


Referenties

Rijkswaterstaat

Programmabeheersing binnen een omvangrijk interbestuurlijk programma met Rijkswaterstaat als coördinerend opdrachtnemer.

Waterschap Hollandse Delta

Vervullen van de Manager Projectbeheersingsrol: dijkversterkingsprojecten beheersen op voortgang, financiën, risico’s en issues.

Lelystad Airport

Het inrichten van het projectmanagement office en de projectbeheersing voor de uitbreiding van Lelystad Airport binnen de kaders van Schiphol Group.