PMO interim rollen

PMO interim rollen

PMO rollen en functies

Het Project Management Office (PMO) is een breed begrip. Binnen het PMO zijn er verschillende functies of rollen en deze worden ingezet op verschillende niveaus (Operationeel, Tactisch of Strategisch) in de organisatie.

WIN helpt jouw organisatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau in te vullen. Dat doen we in de volgende rollen en functies:

Project / Programma / Portfolio Officer

Operationeel, tactisch en strategisch

Onze Project / Programma / Portfolio Officer helpt op operationeel niveau met administratieve en uitvoerende werkzaamheden (plannen, notuleren, et cetera). Hij of zij is ook op tactisch niveau inzetbaar en denkt mee over de inrichting en/of verbetering van de PMO organisatie. Een Portfolio Officer is breder inzetbaar en denkt tactisch/strategisch mee over het inrichten van de PMO organisatie.

PMO Specialist

Organiseren, faciliteren en verbeteren

Ben je op zoek naar een PMO specialist op een bepaald werkgebied (bijvoorbeeld Risico of Planning)? Onze PMO specialisten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om bijvoorbeeld de benodigde workshops te organiseren en faciliteren, ondersteuning te bieden bij de inrichting/verbetering van het werkgebied of zelfs het proces in te richten.

PMO of Portfolio Adviseur

Adviseren, managen en implementeren

Onze PMO en Portfolio Adviseurs zijn ervaren professional die op zowel tactisch als strategisch niveau werken. Zij kunnen afhankelijk van de vraag een proces opzetten, managen en advies geven aan de hand van bijvoorbeeld een aantal intern ontwikkelde tools (zoals bijvoorbeeld de Quick Insight). Naast het geven van advies kunnen onze adviseurs ook worden ingezet voor de daadwerkelijke implementatie.

Interim Manager

Aansturen, begeleiden en coƶrdineren

Zoek je tijdelijke aansturing voor jullie projectorganisatie? Onze Interim Managers kunnen op diverse niveaus worden ingezet. Bijvoorbeeld om leiding te geven aan (het opzetten en inrichten van) de projectorganisatie; om nieuwe processen, procedures of andere verandertrajecten in gang te zetten; of om programma’s en projecten te begeleiden, teams aan te sturen, de voortgang te bewaken en processen te coƶrdineren.

Onze kracht

Soft skills

Hard skills

Zoek je een PMO professional met specifieke skills? Neem dan contact met ons op: onze professionals zijn breed inzetbaar.

Maak vandaag nog kennis met onze PMO professionals!

Referenties

NS

WIN geeft ons structuur gebracht, rapportages ingericht en onze processen gedocumenteerd, met als resultaat efficiƫntere samenwerking.

Wehkamp

Meer volwassenheid gebracht in de projectorganisatie d.m.v. inrichten van een PMO

Alliander

Integrale project- en portfolio rapportage ingericht om besluitvorming mogelijk te maken.