Warning: simplexml_load_file(): http://mijn.wijzijnwin.nl/jobxml:1: parser error : Document is empty in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Warning: simplexml_load_file(): in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Warning: simplexml_load_file(): ^ in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Notice: Undefined index: Job in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 43
Senior Consultant/ Adviseur Projectbeheersing - WIN

Senior Consultant/ Adviseur Projectbeheersing

32-40 uur p/w

Senior Consultant/ Adviseur Projectbeheersing

Vacature

Als Senior Consultant/ Adviseur Projectbeheersing houd je voortdurend grip op ruimtelijke en infrastructurele projecten. Je zorgt binnen de projecten voor de bewaking van de elementen Scope, Planning, Financiën, Risico en Kwaliteit. Bij WIN werken we vanuit visies op Projectbeheersing, IPM en ontwikkeling. Hier werk jij met ons team aan mee. Daarbij laten we ons inspireren door ervaringen en best practices van onze collega’s en ons netwerk.
We zoeken een senior consultant die naast het uitvoeren van detacheringsopdrachten meebouwt aan de ontwikkeling van WIN en onze opdrachtgevers. Hiervoor:

OVER WERKEN IN PROJECTBEHEERSING VANUIT WIN

Ruimtelijke opgaven vragen steeds meer om een écht integraal perspectief en een bredere samenwerking. Dit maakt projecten in de fysieke leefomgeving steeds complexer, maar zorgt wel voor een verrijking van het resultaat. Integrale Projectbeheersing ontwikkelt zich met deze beweging mee. Wij kijken daarom altijd net wat verder dan je van een projectbeheerser zou verwachten. Deze frisse blik wordt ondersteunt door ons Talent Ontwikkelprogramma (TOP) en de verbindingen met Agile en PMO werkwijzen en collega’s.
Jij herkent je in een brede blik op Integrale Projectbeheersing en ontwikkelt je graag samen met anderen.

Onze visies op Projectbeheersing, IPM en ontwikkeling zijn leidend in ons werk. Wij zijn benieuwd naar jouw visie!

wij bieden

Heb jij affiniteit of ervaring als projectbeheerser binnen ruimtelijke en/of infrastructurele projecten? Wil jij mee bouwen aan de expertise projectbeheersing binnen WIN? Laten we dan in contact komen om te onderzoeken wat we samen kunnen WINnen.

Neem dan contact op met Hayat Adnane via telefoonnummer
06 28 37 45 43 of via h.adnane@oud.wijzijnwin.nl.

Hayat-Adnane-recruiter-WIN-circle

Werken Bij WIN

WIN is georganiseerd in 3 practices en kent 4 interne functies; Talent, Professional, Consultant en Sr. Consultant. Je werkt en leert samen met WINners uit de practices PMO, Projectbeheersing en Agile. Jouw groeipad bij WIN is afhankelijk van jouw interesse, inzet en ontwikkeling.

Je werkt samen met gedreven en ondernemende professionals aan verschillende interne en externe opdrachten. Samenwerken, kennisdeling en ontwikkeling staan bij WIN centraal. Jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling geven we graag de ruimte en aandacht die het nodig heeft. Zo brengen we gezamenlijk expertise en professionaliteit verder vooruit en groeien we samen.

Voor de practice Projectbeheersing werken wij samen met opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Netbeheerders, Vervoersbedrijven, Luchthavens en Aannemers.

We werken graag met je samen vanuit gedrevenheid en ondernemerschap. Samen zijn wij van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en voor elkaar, door vanuit de inhoud kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op die manier brengen we gezamenlijk onze expertise naar opdrachtgevers en groeien we samen.

Het sollicitatieproces

“Vind je het leuk om beheersprocessen te verbeteren en te implementeren? Dan is dit een rol voor jou.”
Richard Wezelenburg
Manager Projectbeheersing

Direct solliciteren op "Senior Consultant/ Adviseur Projectbeheersing"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...