Warning: simplexml_load_file(): http://mijn.wijzijnwin.nl/jobxml:1: parser error : Document is empty in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Warning: simplexml_load_file(): in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Warning: simplexml_load_file(): ^ in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 63

Notice: Undefined index: Job in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 43

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/inc/mijn-adapter.php on line 43
Office Manager - WIN

Office Manager

Je bent een daadkrachtige professional met een passie voor organisatie en structuur en een drive om WIN te laten excelleren!

Office Manager

Jij bent

Wij bieden

Vacature

Als office manager ben je een onmisbare schakel in het werkproces en een spin in het web vanuit de interne organisatie. Je maakt onderdeel uit van het centrale supportteam en bent daarnaast de steun en toeverlaat van de directeur en het leiderschapsteam.
Je bent verantwoordelijk voor de goede verloop van alle organisatorische en administratieve kantooraangelegenheden en zorgt voor een gestructureerde en professionele uitstraling. Je werkt mee aan een optimale, veilige en efficiënte werkomgeving, inrichting, procedures en faciliteiten. 

Je werkt intensief samen met verschillende interne en externe disciplines op het gebied van administratie, marketing en communicatie, HR, financiën en trainingen.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, leveranciers, kandidaten en collega’s. Daarbij zorg je dat office en administratieve taken worden opgepakt zoals:

Agile werkomgeving

Verder bieden wij je een Agile werkomgeving waar je met ons mee kan bouwen aan de ontwikkeling van WIN. Je kunt onder andere roulerende Scrum rollen verkennen in verschillende teams, meedenken in de prioritering van Product Backlogs en werken aan features.

We werken graag met je samen vanuit gedrevenheid en ondernemerschap. Samen zijn wij van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en voor elkaar, door vanuit de inhoud kennis en ervaringen met elkaar te delen. Op die manier brengen we gezamenlijk onze expertise naar opdrachtgevers en groeien we samen.

Heb je vragen over deze vacature? Of wil je meer weten over werken bij WIN?

Neem dan contact op met Hayat Adnane via telefoonnummer
06 28 37 45 43 of via h.adnane@oud.wijzijnwin.nl.

Hayat-Adnane-recruiter-WIN-circle

"Dit is een geweldig uitdagende rol binnen een innovatief bedrijf. Ben jij de daadkrachtige professional die van mij het stokje komt overnemen?”
Jessica Lindeman
Office Manager

Direct solliciteren op "Office Manager"


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...