Sprekers

Maarten Tjallingii

In 2016 na 24 jaar topsport hing Maarten de fiets aan de wilgen om het vak mentaal coachen op te pakken. Als wielrenner reed hij onder andere bij Rabobank en Lotto Jumbo 11 grote rondes, 3 keer tour de France, 5 keer Giro en 3 keer Vuelta. Misschien wel een van mijn meest aansprekende hoogtepunten is zijn 3e plaats in Parijs Roubaix in 2011. In het totaal won Maarten 6 profkoersen en was hij het schoolvoorbeeld van een Teamplayer die altijd zorgde voor de extra dimensie in het Team. Laat je inspireren en vraag hem vooral het hemd van het lijf. Tot 29 maart!

Download hier de presentatie.

Wouter de Vries

Wouter de Vries jr. is niet alleen een belangrijke auteur op het gebied van dienstenmarketing, maar ook een begenadigd spreker die het publiek weet te boeien. Het publiek varieert van studenten, managers, klanten tot directies. De afgelopen 20 jaar heeft Wouter de Vries jr. eigenlijk op alle podia weleens gestaan. Mooie kasteeltjes, event-hallen zoals bijvoorbeeld de RAI en de Jaarbeurs, theaters en zelfs voetbalstadions. Zijn hoogtepunt was een optreden in de Amsterdam ArenA, waar zijn sheets op de scoreborden te zien waren. Download hier de presentatie.

Marjolein Jonkers

Marjolein Jonkers heeft 15 jaar ervaring als Portfolio, Programma, Project en PMO expert. Binnen bedrijfsleven en overheid heeft zij meerdere organisatorische veranderingen doorgevoerd, management teams begeleid, portfolio structuren en projectorganisaties opgezet, vastgelopen projecten recht getrokken, netwerken opgezet en aangestuurd.
Daarbij gaat Marjolein complexe situaties niet uit de weg. Een verandering doorvoeren is één ding; zorgen dat het succesvol blijft, vraagt om haar aanpak. Marjolein richt zich op het doorgronden en beantwoorden van de werkelijke behoefte achter het initiële probleem, analyseren van de impact, uitwerken van scenario’s, beleggen van verantwoordelijkheden met bevoegdheden op de juiste plek en de interactie tussen management en projecten.

Maaike Sauerborn

Maaike Sauerborn is mede eigenaar van Youfacilitate, oprichter van de Youfacilitate Academy en partner in De Goede Praktijk. Maaike is een verbinder pur sang en richt zich op veranderkundig werken. Haar kracht ligt op het inspireren, uitdagen en steunen van individuen, teams en organisaties voor het neerzetten van een sterke basis.

In haar vorige rol was Maaike programmamanager gezondheidsbeleid voor de Stichting Arbeidsmarktfonds MBO (SOM). In deze rol en met haar huidige zakenpartner won zij in 2017 een internationale prijs voor de veranderaanpak die zij faciliteerde voor het vormgeven van strategisch gezondheidsbeleid van mbo-instellingen. De aanpak, gebaseerd op een community based veranderbeweging, is beloond met de Gold Impact Facilitation Award van de International Association of Facilitators (IAF).
Download hier de presentatie.

Paul Beelen

Paul Beelen heeft ruim 12 jaar ervaring als consultant op het gebied van project portfolio management en de onderliggende processen, PMO’s en tools en werkt momenteel als Programmamanager improvements portfolio management (governance, proces en tooling) voor Liberty Global & Regions. Naast deze functie, vervult hij ook de rol als voorzitter bij beroepsvereniging project portfoliomanagers (BVPPM). Download hier de presentatie.

Roelof Benthem

Roelof Benthem is organisatieadviseur en trainer bij Twynstra Gudde. Hij helpt organisaties bij het verbeteren van projecten en programma’s. Roelof werkt voor overheidsorganisaties en bedrijven aan relevante maatschappelijke vraagstukken met een vraag die gerelateerd is aan zijn vak gebied: project- en programmamanagement, strategische communicatie en omgevingsmanagement. Hij coacht en traint project leiders en programmamanagers op deze gebieden.
Download hier de presentatie.

Download hier Canvas Omgevingsmanagement

Mark Stikvoort

Mark Stikvoort is een senior project manager en heeft meer dan 20 jaar ervaring in projectmanagement in de ICT sector bij meerdere branches, o.a. de energiesector, ruimtevaart industrie en communicatie & media. Hij startte bij SNV in 2017 na werkzaam bij zowel ‘blue chip’ organisaties als kleinere startups. Voordat Mark bij SNV kwam, werkte hij 9 jaar lang als projectmanager bij Accenture, waarbij hij de laatste 2 jaar een grote PMO Consultancy unit leidde (>100 FTE). Mark heeft een master in Computer Science.
Download hier de presentatie van SNV

Alexander Wierstra

Alexander is een ervaren Portfoliomanager en PMO’er met kennis en ervaring van zowel traditioneel projectmanagement als in Agile omgevingen. Op dit moment is Alexander betrokken bij de Agile Transformatie bij Aegon Asset Management vanuit de rol van Portfolio Management Officer. Op dagelijkse basis is hij bezig om te laten zien hoe relevant een PMO is in een Agile transformatie en in Agile werken in het algemeen.

Judith Engelberts

Judith Engelberts is HR en Business Development Manager bij WIN. Vanuit haar passie voor het PMO vakgebied besteedt ze veel aandacht aan de ontwikkeling van het vak, de mensen en WIN als organisatie. “Ik krijg energie van het enthousiasmeren, informeren en professionaliseren van mijn omgeving en daarmee samen te komen tot het wenselijke resultaat.”
Download hier de presentatie

Douwe Wielenga

Douwe Wielenga is sinds 2014 werkzaam bij SNV als business developer en heeft 12 jaar ervaring in de internationale ontwikkelingssamenwerking sector. In zijn huidige positie coördineert hij tenderprocessen voor institutionele donoren en werkt in die hoedanigheid met SNV teams in Afrika en Azië. Hij was daarnaast actief als interim manager van de Business Development unit van SNV. Eerder werkte hij bij consultancy Ecorys, waar hij een sterk proces & project management profiel opbouwde in zijn positie als consultant en project manager in de private sector development unit. Download hier de presentatie van SNV

Jan Schouten

Jan Schouten is een doorgewinterde finance & strategy expert met meer dan 40 jaar ervaring in project finance en quality assurance, inclusief 12 jaar ervaring in design & implementatie van ICT finance donor compliance systemen.
Jan is in 1993 begonnen bij SNV en heeft verschillende project teams gemanaged in West en Centraal Afrika. Terug in Nederland, verdiepte hij zich in planning, control & quality assurance op projecten Voordat hij bij SNV begon, werkte Jan in verschillende branches waaronder de luchtvaart industrie en software services. Download hier de presentatie van SNV

 

Je bent van harte welkom! Het WIN EVENT vindt plaats op donderdagmiddag 29 maart 2018, van 13:00 uur tot 17:00 uur op de KNVB-campus in Zeist. Voor je deelname vragen wij een bijdrage van €95,- excl. BTW. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...