Quick Insights: grip op schaalbare PMO’s en projectorganisaties

Het is niet eenvoudig om van het ene volwassenheidsniveau naar het andere te komen. WIN heeft daarom Quick Insights© ontwikkeld, een analysetool dat de volwassenheid meet van projectorganisaties en/of PMO's. Deze tool helpt organisaties om hun programma’s, projecten en verandertrajecten in kaart te brengen en de projectorganisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau beter te laten functioneren, zodat projectdoelstellingen, en dus organisatiedoelstellingen, ook daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Quick Insights

Hoe volwassen is jouw projectorganisatie?

Een strakke uitvoering van projecten realiseer je alleen met een volwassen projectorganisatie op alle niveaus: strategisch, tactisch en operationeel. Alleen zo kun je in de hele breedte (portfolio management, programma management, projectmanagement en PMO) richting geven.

Volwassenheidsniveau bepalen

Om heel specifiek te weten waar je als organisatie heen wilt, moet je eerst weten waar je staat.

Het huidige volwassenheidsniveau van jouw organisatie moeten worden geanalyseerd voordat je een stap vooruit kunt zetten. Hoe doe je dat dan?

De volwassenheid van een projectorganisatie of PMO kan worden herkend aan de hand van de volgende vijf situatieschetsen: initieel, beheerst, ingebed, geborgd en optimaal. Deze vijf volwassenheidsniveaus hebben we in een whitepaper uiteengezet.

'Quick Insights' whitepaper

In welke fase zit jouw organisatie? We zijn nieuwsgierig… jij ook? Download dan de whitepaper ‘Quick Insights: grip op schaalbare PMO’s en projectorganisaties’ en ontdek hoe je in slechts 5 stappen tot een concreet actieplan kunt komen.

Whitepaper

Quick Insights: grip op schaalbare PMO’s en projectorganisaties

In dit whitepaper gaan we in op de verschillende volwassenheidsniveaus, hoe we met Quick Insights© de volwassenheid van jouw projectorganisatie en/of PMO meten, en stippelen we routes uit die jouw organisatie kan bewandelen om te komen tot een hoger niveau.

Vul je gegevens hieronder in om onze whitepaper te downloaden.

Wil je meer weten over onze analysetool? Neem dan contact met ons op.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...