Line up

Keynote spreker Thijs Lindhout

Tijdens de keynote ‘geluk’ neemt Thijs je mee langs drie thema’s die allesbepalend zijn voor een gelukkig leven. Actiegerichtheid, mindset en liefde & connectie. Hij geeft bijvoorbeeld antwoorden op vragen als: Is het leven maakbaar? Hoe kun je geluk ervaren ondanks je omstandigheden? Is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met anderen? Na de keynote weet je hoe je makkelijker geluk in je werk en privé leven kunt ervaren.

Frank Oeben

Frank Oeben (1979) helpt organisaties duurzaam te veranderen. De dingen elke dag een beetje beter te doen. Dit doet hij als consultant, trainer en coach bij WIN. Veel organisaties doen wat ze gisteren deden. Dat ging gisteren ook goed. Maar morgen kan dat wel eens anders zijn. Te veel potentieel blijft onbenut. Er zit te weinig zin in verandering. Frank helpt organisaties meer aandacht te besteden aan de belangrijke dingen. Door werken leuker te maken. Door het aanjagen van de energie van drijfveren en motivatie begeleidt hij verandering naar nieuwe werkwijzen, meer trots en betrokkenheid. Hierbij zet hij zijn kennis van gedrag, leiderschap en cultuur in, opgedaan in meer dan vijftien jaar ervaring als consultant, trainer, coach, lijnmanager en stafmedewerker.

Zijn ervaring en inzichten deelt hij in blogs en boeken.

Keynote spreker Rutney Sluis

De afgelopen jaren heeft hij meer dan 600 trainingen /speeches voor meer dan 50.000 mensen mogen geven. Hij heeft gesproken over de elementen van geluk zoals: succes, mindset, beperkingen overwinnen, het bouwen van de juiste relaties en je ware potentie vervullen. Zijn toehoorders bestonden uit: ondernemers, studenten, starters op de arbeidsmarkt, directieleden en alle lagen daartussen. Hij heeft het podium gedeeld met bekende mensen zoals; Jorgen Raymann, Victor Mids, Jandino Asporaat, Faya Laurens, Angela Groothuizen en als spreker heeft hij o.a. mogen spreken in landen als Frankrijk, België, Duitsland, Portugal en Denemarken om zijn kennis te delen en over te dragen.

Ronald Middelkamp

Ronald Middelkamp verzorgt de training IPMA PMO bij WIN. Daarnaast helpt hij organisaties op het gebied van begeleiden van veranderingen, als adviseur of als interim manager. Denk hierbij aan verbeteringen in PMO, PPM, MoP, Governance, P3O en Agile werken. De inzichten die hij deelt zijn gestoeld op meer dan 20 jaar ervaring als adviseur, trainer, projectmanager en lijnmanager.

 

Jan Dirk Hogendoorn

Jan Dirk is een agile coach & trainer met een achtergrond als projectmanager en trainer met ruim 10 jaar ervaring op uiteenlopende plekken. Hij helpt en coacht diverse organisaties met het ontwikkelen van wendbare teams en daarmee wendbare organisaties. Zijn favoriete tools daarbij: lean-agile tools en technieken. Nog veel belangijker dan goeie tools: een cultuur creëren waar teams in hun flow kunnen komen.

Dagvoorzitter Laurens Putter

Laurens Putter heeft een enthousiaste en open persoonlijkheid. Hij kan als professional mensen op natuurlijke wijze motiveren en gebruikt creativiteit, praktijkvoorbeelden, vasthoudendheid en humor om de resultaten te bereiken. Op die manier prikkelt hij deelnemers om uit hun schulp te kruipen en nieuwe dingen te proberen.
Als spreker staat hij regelmatig voor zalen en hij kiest altijd voor een interactieve, inspirerende en enthousiasmerende stijl.
Veel gehoorde reacties na presentaties van Laurens zijn: inspirerend, energiek, geen excuus, logisch, mogelijkheden, leerzaam, inzicht en praktisch.

John Ouderling

John is nu 2 jaar werkzaam als Portfolio manager binnen Schiphol IT. Portfolio zit in zijn DNA. Veranderingen succesvol doorvoeren, dat is John zijn missie. Hij floreert in een rol net buiten de spotlight om zo de directeur in zijn kracht te zetten. De afgelopen jaren heeft hij grote verandertrajecten begeleid en organisaties opgezet voor mooie internationale bedrijven zoals Schiphol Group, Endemol en ING/NN. Door goed te kijken naar wat nodig is, zijn er resultaten bereikt waar alle betrokkenen trots op zijn. John is altijd op zoek naar de verbindende factor om veranderingen goed door te voeren. Samen gaan voor een open en eerlijke werkomgeving waarin we elkaar helpen en sturend coachen. Dat is WIN – WIN

Marloes Hoekman

Marloes is werkzaam als medior portfolio manager binnen Schiphol Operations sinds februari dit jaar. Hiervoor heeft ze vijf jaar als consultant gewerkt bij Deloitte en Twynstra Gudde en is ze betrokken geweest bij diverse opdrachten in de publieke en private sector. Op dit moment houdt ze zich bezig met het optimaliseren van portfolio management samen met haar collega portfolio manager. “De dynamiek van het vak, de samenwerking met diverse stakeholders binnen en buiten Schiphol en de link met de operatie, is iets wat portfolio management een prachtig vakgebied maakt waardoor ik nog lang niet uitgeleerd ben”, aldus Marloes.

Wouter Senden

Wouter is sinds anderhalf jaar werkzaam als PMO Professional binnen het programma Slimme Meter van Netbeheer Nederland. Daarvoor heeft hij zich vijf jaar ingezet voor de implementatie van digitale leermiddelen in het voortgezet onderwijs als onder andere projectleider, trainer en coördinator van een stichting die 70.000 leerlingen vertegenwoordigd. Wouter is een enthousiaste bruggenbouwer en krijgt energie van omgevingen waarin hij met de beschikbare middelen en kansen het optimale resultaat weet te behalen. De blijvende uitdagingen rondom de slimme meter vormen voor hem daarom een perfect fit.

Janine Rumph
Janine werkt sinds 1997 in de energiesector en is ruim een jaar programmamanager slimme meter bij Netbeheer Nederland. Daarvoor heeft ze onder andere gewerkt bij Enercom, Eneco en Stedin, waar ze de laatste jaren verantwoordelijk was voor de programma’s en projecten van de netbeheerder.
De grootschalige uitrol van de slimme meter, die loopt van 2015 tot en met 2020, is een complexe opdracht, qua omvang maar ook door continue veranderende omgevingsfactoren die elk jaar weer maken dat er flinke inspanning geleverd moet worden om de doelen te halen.

Michel Staal

Michel Staal werkt als Portfolio Manager bij Bilthoven Biologicals. Hij is 4 jaar geleden begonnen bij Bbio als Project Engineer. Na anderhalf jaar werd hij Manager Engineering en ruim een half jaar geleden heeft hij de afdeling PMO opgezet.

Maurice Alberts

Maurice Alberts, werkt als Consultant PMO en Projectorganisaties bij WIN. Met al meer dan 20 jaar ervaring binnen diverse branches helpt hij de klant de verandering daadwerkelijk waar te maken door de operatie in lijn te brengen met de (verander)strategie. Hij werkt niet voor, maar met de klant, hiermee creëert hij een passende oplossing bij iedere organisatie.

Dit festival wil je niet missen! Zien we je daar? Leuk, je kunt je hieronder direct aanmelden.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...