MAATWERK & INCOMPANY

WIN heeft haar schat aan kennis en praktijkervaring gebundeld in 16 trainingen. Deze trainingen zijn modulair opgebouwd en kunnen dan ook geheel op maat worden gemaakt. Wij bieden je de keuze uit maar liefst 25 modules in de expertisegebieden PMO, P3O®, IPMA PMO, Agile PMO, Project Control, PMO hard- en soft skills. Onze maatwerktrajecten zijn geschikt voor teams en organisaties. Wil je een training samen met collega’s op eigen locatie volgen? Dat kan!

Maatwerk trainingen

16 trainingen
25 modules
Kies & Mix

WIN helpt jouw projectorganisatie groeien

Welke kennis en/of vaardigheden wil je met jouw projectorganisatie aanscherpen? Op basis van de leerbehoeften stellen we samen een maatwerk trainingsprogramma op. Dit programma is volledig toegesneden op de specifieke opleidingsbehoeften en ontwikkelingswensen van de mensen binnen de projectorganisatie. WIN zorgt voor een gericht leertraject, waarmee je een grote stap in je ontwikkeling en groei kunt maken. Als projectorganisatie, als team, als professional én als mens.

Uniek ontwikkeltraject voor het hele team

Een projectorganisatie kan alleen groeien in professionaliteit en wendbaarheid, wanneer teamleden optimaal met én van elkaar leren. Wij brengen de leerdoelen van de mensen binnen het team in kaart en koppelen deze aan de juiste modules. Samen zorgen we voor een uniek trainingsprogramma, dat volledig is afgestemd op de behoefte van jouw eigen projectomgeving en het niveau van het PMO team.

Heeft jouw organisatie specifieke leerwensen? Wij helpen je graag bij het opzetten van een maatwerk trainingsprogramma.


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...