Maak kennis met onze trainer...

Frank Oeben

Frank Oeben

Trainer 'En nu jij!', 'En nu echt!' & 'En nu wij!'

Frank Oeben heeft ruim vijftien jaar ervaring in het transformeren, adviseren, ontwikkelen en opzetten van teams en organisaties vanuit lijn-, staf-en consultancyrollen. Hij heeft mensen en teams ontwikkeld als trainer, coach, manager en teamleider.

Die brede kennis en ervaring zet hij in om organisaties elke dag een beetje beter te maken en werken leuker te maken. Door het aanjagen en begeleiden van verandering naar nieuwe werkwijzen, of naar meer trots en betrokkenheid.

Deze kennis deelt hij graag in blogs en boeken. Frank is auteur van de boeken ‘En nu jij!’ en ‘En nu echt!’. 

Pragmatisch en direct

Wat Frank onderscheidt is zijn pragmatische en directe aanpak. Hij focust zich op concrete verandering. Hij weet grootse, ambitieuze plannen om te zetten naar werkelijke actie vandaag. Zodat er ook echt wat gebeurt. Dat doet hij door de motivatie van de deelnemers of teams op te zoeken en met hen aan de slag te gaan. Hierbij zet hij zijn kennis van gedrag, leiderschap en cultuur in.

Maak ook kennis met...

"Als trainer schud ik wakker. Trek ik mensen uit hun comfortabele positie en wijs ik ze op hun verantwoordelijkheid zelf meer uit hun leven en hun werk te halen."

Frank Oeben

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...