WEBINAR ‘EN NU JIJ!’ – TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

EN NU JIJ!
In deze chaotische periode is er ook een vreemd soort rust. Het geeft ook tijd om te reflecteren. De dynamische veranderorganisatie stelt continu nieuwe eisen aan jou als professional. Wendbaarheid is niet alleen een thema voor organisaties, ook jijzelf moet wendbaar zijn. Ben jij wendbaar genoeg? Doe jij wat je leuk vindt? Als je doet wat je leuk vindt, lever je de meeste waarde voor je omgeving.

In deze online training ga je in een uur aan de slag met de volgende vragen:
‣ Waar wil jij naartoe?
‣ Wat wordt jouw volgende stap?
‣ Wat ga jij morgen anders doen?

Aan de hand van praktische modellen, inzichten uit de psychologie, biologie, neurologie en de filosofie zet ik je aan het denken. Maar vooral aan het werk. Want van Powerpointslides alleen kom je niet in beweging.

Na deze sessie heb je voor jezelf een doelstelling om deze periode sterker en beter uit te komen. Je weet wat je te doen staat en hebt de eerste stap al gezet.

PRIJS
Er zijn geen kosten verbonden aan deze webinar.

OVER DE TRAINER
Frank Oeben is trainer, spreker en auteur op het gebied van geluk, gedrag en leiderschap. Hij schudt wakker. Trekt mensen uit hun comfortabele positie en wijst ze op hun verantwoordelijkheid, om zelf meer uit hun leven en hun werk te halen. In zijn rol van Consultant bij WIN helpt hij organisaties veranderen, door mensen werkelijk in beweging te laten komen.

DATA
De webinar vindt plaats op:
woe 8 april van 13-14 uur
vrij 10 april van 10-11 uur
do 16 april van 13-14 uur
do 23 april van 14- 15 uur
woe 29 april 15-16 uur

Optie 1
08-04-2020 10-04-2020 16-04-2020 23-04-2020 29-04-2020

Ben je werkzaam binnen een projectorganisatie of veranderorganisatie en wil je jouw eigenaarschap en leiderschap vergroten?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...