BLIJF JE ONTWIKKELEN ALS PMO PROFESSIONAL

De rol van PMO professional bestrijkt de volle breedte van het PMO vak. Dat het vakgebied voortdurend aan verandering onderhevig is, beseft menig professional. Dit besef gaat gepaard met vragen, zoals: Hoe kan ik succesvol inspelen op veranderingen, mijzelf verder ontwikkelen binnen het vakgebied én blijven groeien als PMO professional? Het antwoord: door je kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. De opleiding ‘IPMA PMO’ helpt je daarbij.

ONLINE IPMA PMO

DOEL VAN DE TRAINING
WIN geeft de IPMA PMO opleiding met één duidelijk doel: PMO professionals nóg sterker maken in hun vak. Deze opleiding is gebaseerd op de richtlijnen van de IPMA Nederlandse Competence Baseline 4 en bereid je voor op de officiële IPMA PMO certificering.

VOOR WIE?
Dit is dé opleiding voor de PMO professional, die een verdiepingsslag wil maken binnen het vakgebied en zijn of haar vaardigheden sterk wil verbeteren. Je hebt behoefte aan meer theoretische onderbouwing, betere hard en soft skills en officiële erkenning met certificering.

GEWENSTE VOORKENNIS
Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in een ondersteunende rol binnen een projectomgeving. Kennis van en ervaring met verschillende projectmanagement methodieken, zoals PRINCE2 Foundation en/of projectmatig werken verdient de voorkeur.

WAT KRIJG JE
De opleiding bestaat uit drie onderdelen, die je tot je kunt nemen via onze e-learning module en  de mogelijkheid om één op één vragen te stellen aan onze ervaren IPMA trainer.

  1. Maar liefst 35 uur online trainingsmateriaal
  2. Het fysieke IPMA boek
  3. Heel veel oefen examen vragen. Tussentijds en aan het einde van de training.
  4. Filmpjes en plaatjes ter verduidelijking
  5. Alle inhoud samenvattingen van de diverse IPMA (PMO) boeken
  6. BONUS: je krijgt 40 GRATIS templates


RESULTAAT
Na afronding van de opleiding ben je goed voorbereid op het afleggen van het examen en het behalen van de IPMA certificering. Je beschikt over diepere kennis, vaardigheden en een unieke toolkit om nóg sterker te worden binnen je vak. Bovenal: je bent in staat om zelfstandig een project, programma of portfolio professioneel te ondersteunen.

DATA
De online trainer zal ingaan op specifieke onderwerpen en vragen die je van te voren kan indienen. Er vindt een online gesprek plaats op een samen te bepalen moment.

PRIJS
De investering voor deze opleiding bedraagt € 1.000 p.p. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW,  inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en exclusief de certificering via IPMA.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/template-parts/partials/date-options.php on line 3

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/template-parts/partials/date-options.php on line 5
Optie 1

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/template-parts/partials/date-options.php on line 15

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/themes/win/template-parts/partials/date-options.php on line 5

Ga voor die certificering!


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...