LEER HOE JE AGILE ORGANISATIEBREED OPSCHAALT

Het Scaled Agile Framework (SAFe┬«) is een best practice methodiek voor grote organisaties, die Agile willen opschalen naar programma- en/of portfolio-niveau. Wil je de Lean-Agile werkwijze organisatiebreed opschalen? De samenwerking van meerdere scrum teams verbeteren? En traditioneel portfolio management agile maken? Dan is Leading SAFe┬« 5.1 d├ę training voor jou. Na het volgen van deze tweedaagse training kun je de principes van SAFe┬« met succes toepassen. En je bent in staat om de organisatie optimaal te begeleiden in de transformatie naar een Agile Enterprise.

Leading SAFe® 5.1

Leading SAFe® 5.1

Het doel

Tijdens het volgen van de Leading SAFe® 5.1 training leer je alle Lean-Agile principes en practices van het framework. Ook leer je hoe je SAFe® principes en methoden in de praktijk toepast. Je krijgt de handvatten aangereikt, om jouw organisatie te begeleiden en te ondersteunen bij het implementeren van Agile werken. Organisatiebreed en volgens een doelgericht kader. Met als focus: de transformatie naar een schaalbare organisatie. Want SAFe® gaat in op alles wat je nodig hebt, om het Agile werken op te schalen. Daarbij kun je denken aan de basisprincipes, rollen, teams, activiteiten en artefacten van Agile en Scrum1

Voor wie

De training Leading SAFe┬« 5.1 is bedoeld voor iedereen, die werkzaam is in een grote organisatie en een rol speelt bij de transformatie naar een Lean-Agile werkwijze. Onze training sluit aan op elke rol binnen zoÔÇÖn transformatie. Of je nu verantwoordelijk bent voor een product, een programma of een portfolio, en of je nu werkt als manager, consultant of als uitvoerend professional: wij bieden je de kennis en tools, die je nodig hebt voor het opschalen van Agile volgens SAFe┬«.

Certified SAFe Agilist

Deze training is daarnaast een uitstekende voorbereiding op het Leading SAFe® examen. Het examen is inbegrepen. Onze training is dan ook bij uitstek geschikt voor iedereen, die het SAFe® Agilist (SA) certificaat wil halen.

Gewenste voorkennis

Om deze training te kunnen volgen, is het belangrijk dat je kennis hebt van de Agile principes (waaronder de 12 principes achter het Agile Manifesto). Het helpt als je enige ervaring hebt met Agile werken en bekend bent met het Scrum framework. Zowel in theorie als praktijk.

Inhoud van de training

De training bestaat uit een mix van theorie en praktijkopdrachten. Het toepassen van de principes en methodes van SAFe┬« kent de focus. Je leert Agile teams, programma en portfolio management optimaal te ondersteunen en de bijbehorende Value Stream te co├Ârdineren. Daarnaast leer je alles over het inrichten van een Agile Portfolio, het realiseren van waarde via een Agile Release Train en het realiseren van een schaalbare organisatie. Tijdens deze tweedaagse training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Resultaat

Na afronding van de training Leading SAFe® 5.1 beschik je over de kennis, skills en tools om:

Prijs

De investering voor deze tweedaagse training bedraagt ÔéČ 1.195,- per persoon. Het SAFe┬« Agilist (SA) examen is bij de prijs inbegrepen. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering.

Locatie

Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Wil je deze training samen met collega’s op eigen locatie volgen? Geen probleem! Wij komen naar je toe. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Trainingsdata

24 januari 2022

31 januari 2022

De trainers

Henry Suiker


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/wijzijnwin.nl/oud.wijzijnwin.nl/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1064
[]
1 Step 1
INSCHRIJVEN
Selecteer de gewenste startdatum:

Door te klikken op´╗┐ "Inschrijven´╗┐" ga je akkoord met onze´╗┐´╗┐ ´╗┐Algemene voorwaarden´╗┐.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Optie 1
25-06-2021 13-10-2021 27-10-2021

Heb je nog vragen over deze training?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...