‘EN NU WIJ!’ – TRAINING EFFECTIEF SAMENWERKEN & VERANDEREN

HOE KRIJG IK COLLEGA’S MEE IN VERANDERING?
Mensen willen wel veranderen, maar willen niet veranderd worden. Met de komst van zelforganiserende teams, of zelfs zelfsturende teams, wordt het steeds lastiger de juiste kant op te veranderen. Wat is de sleutel om mensen in beweging te krijgen?

In de training ‘En nu wij!’ krijg je antwoord op deze vraag. En ook op vragen als: Wat maakt een team een effectief team? Wat houdt mensen tegen om de juiste stappen te zetten? En hoe kan het dan wel? Wat maakt dat we doen wat we doen?

Tijdens de training kom je erachter hoe gedrag werkt en hoe je dit kunt beïnvloeden. Je ervaart wat motivatie met je doet en hoe je dit kunt inzetten in je eigen team. Hoe je zelf en als team meer plezier ervaart. En hoe je meer waarde levert voor je omgeving. Na de training ben je in staat acties te ondernemen. Concrete acties, om mensen in verandering mee te krijgen. Sterker nog, je hebt de eerste stap al gezet!

VOOR WIE?
Wil je meer bereiken, door je omgeving te beïnvloeden vanuit motivatie en gedrag? Werkelijke verandering realiseren, door mensen in beweging te brengen? Dan is dit de training voor jou!

PRIJS
Kosten van deze 1-daagse training: € 595,- Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en inclusief het benodigde opleidingsmateriaal en catering.
Volg je deze training in combinatie met de training ‘En nu jij! ’ of ‘En nu echt! ’, dan betaal je € 990,- excl 21% BTW. Alle drie de trainingen volg je samen voor € 1.450,- excl 21% BTW.

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

OVER DE TRAINER
Frank Oeben is trainer, spreker en auteur op het gebied van geluk, gedrag en leiderschap. Hij schudt wakker. Trekt mensen uit hun comfortabele positie en wijst ze op hun verantwoordelijkheid, om zelf meer uit hun leven en hun werk te halen. In zijn rol van Consultant bij WIN helpt hij organisaties veranderen, door mensen werkelijk in beweging te laten komen.

Al onze trainingen vinden plaats op ons kantoor in Doorn. Uiteraard trainen we ook op locatie als het groepen betreft.

Optie 1
14-05-2020

Wil je meer bereiken, door je omgeving te beïnvloeden vanuit motivatie en gedrag?


Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...