De rol van PMO bij Europees aanbesteden

Er komt veel kijken bij het werken in projecten met Europese Aanbestedingen. Dat geldt ook voor de uitvoering van de rol van PMO’er. Daarom deel ik graag een aantal voorbeelden uit mijn eigen praktijk, die je helpen bij het invullen van jouw PMO-rol. We starten met een korte introductie van EA’s. Daarna licht ik de rol van PMO toe en ik geef een aantal praktische tips, om nog beter invulling te geven aan deze rol.

De rol van PMO bij Europees aanbesteden

De rol van PMO bij Europees aanbesteden

Sharona Asghari

Lees het gehele artikel op mijn LinkedInpagina 

Hierin bespreek ik het doel van Europees aanbesteden, een EA opdracht in 6 stappen, projectmatige aanpak van EA en de rol van de PMO en geef ik tips voor de PMO’er.

Wil je dit blog met jouw netwerk delen? Graag zelfs! Kies je kanaal hieronder.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...