De eerste 6 maanden van Irene van den Beukel

Onze WINner Irene in de Spotlight. We vroegen haar hoe ze haar eerste periode bij WIN ervaren heeft.

De eerste 6 maanden van Irene van den Beukel

WINner in de spotlight

Irene van den Beukel

Hoe je bij ons bent gekomen

1. Hoe ben je bij WIN terechtgekomen?

Irene: Op een dag wilde ik informeel om mij heen kijken in PMO-land, mijn toenmalige werkgever leek qua PMO-werkzaamheden namelijk een andere richting op te gaan dan waar mijn passie ligt. Mijn man Ard heeft in het verleden gewerkt met Maurice Alberts (Consultant bij WIN) en stelde voor dat ik een keer met Maurice ging bellen. Zo ging het balletje rollen.

DE OVERSTAP

2. Wat was voor jou de reden om over te stappen naar WIN?

Irene: De mensen, de visie en de passie voor het vak. Maar bovenal de mensen. Met iedereen die ik toen tijdens de intake gesprekken ontmoette (Maurice, Hayat en José) had ik gelijk een goede klik. Zoals ik in mijn eerste gesprek met Hayat zei voelde WIN als thuiskomen.

Onboarding

3. Hoe ben je bij WIN gestart (onboarding) en hoe ervaar je je eerste opdracht?

Irene: Grappig genoeg kwam er een superleuke opdracht bij BAM op mijn pad en ging de intake zo snel dat mijn eerste werkdag bij BAM ook mijn eerste werkdag bij WIN was. Hierdoor liep de onboarding iets anders dan normaal, maar gelukkig zijn er geweldige collega’s zoals José en Jessica waar ik met eventuele vragen terechtkan.

Collega's

4. Hoe heb je je nieuwe collega’s leren kennen?

Irene: Ik viel met mijn neus in de boter want ik werd meteen uitgenodigd op het WIN Festival van 21 mei jongstleden, waar ik veel inspirerende collega’s heb ontmoet en uiteraard op verschillende evenementen daarna ook.

“Met iedereen die ik toen tijdens de intake gesprekken ontmoette (Maurice, Hayat en José) had ik gelijk een goede klik. Zoals ik in mijn eerste gesprek met Hayat zei voelde WIN als thuiskomen.”

Twijfels over een carrière in detachering

5. Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om bij WIN of überhaupt in de detachering te komen werken?

Irene: Ieder persoon is anders en ik zou benieuwd zijn naar de redenen achter de twijfel. Detacheren is niet voor iedereen weggelegd. Echter voor personen die enthousiast zijn over het PMO vak en graag daarin verder willen groeien, die deel willen uitmaken van een leuk, gezellig, ondernemend en hecht team en die het net zoals ik gaaf vinden om verschillende bedrijven te leren kennen, elke keer weer iets nieuws te leren en nieuwe interessante opdrachten te krijgen zou ik willen zeggen: Wij zijn WIN en jullie zijn van harte welkom!

Wil je dit blog met jouw netwerk delen? Graag zelfs! Kies je kanaal hieronder.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...