WIN Mastery Program

WIN Mastery Program

Voor ons Mastery Program zoeken wij ambitieuze wereldverbeteraars, bewuste leiders van de toekomst, verbonden experts.

Het WIN Mastery Program is een uitdagend programma, met een sterke focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De combinatie van hands-on opdrachten bij interessante klanten, samenwerken met collega’s op uitdagende klantcases én coaching en opleiding, zorgt voor een versnelde ontwikkeling met een steile leercurve.

Waarom WIN?

Wij maken blijvend het verschil in verander- en projectorganisaties door met focus de slimste en meest persoonlijke oplossing te bieden. Samen bouwen aan een wendbare organisatie, waar mensen met plezier werken. Dat is waar WIN al ruim 12 jaar sterk in is.

Of het nou gaat om PMO, Projectbeheersing of Agile, wij begeleiden organisaties naar verdere professionalisering met detachering, advies en opleidingen. Wij zorgen voor flow in de verandering door verbinding te maken. Door besluitvorming mogelijk te maken, de juiste structuur neer te zetten en samenwerking te faciliteren.

Wat je gaat doen

Werk aan uitdagende opdrachten

Hieronder vind je een kleine greep uit de opdrachten, waarvoor onze experts zoal worden ingezet. Jouw talent komt pas echt tot zijn recht als de opdracht en opdrachtgever bij je passen. Daarom gaan we samen op zoek naar de beste match en je gaat pas aan de slag als deze match is gevonden.

Projectbeheersing
Richard Wezelenburg

Programmabeheersing in beweging

Voor de Provincie Noord-Brabant werk ik voor het programma SmartwayZ.NL. SmartwayZ.NL is hét innovatieve mobiliteitsprogramma in Zuid-Nederland. We verbeteren de bereikbaarheid en stimuleren innovatie. Samen realiseren we het slimste mobiliteitssysteem van Nederland.

PMO
David Kooiman

WIN helpt Bilthoven Biologicals met programmamanagement

Ter ondersteuning van verbeteringen van bestaande productielijnen en de uitbreiding van de huidige productiecapaciteit, beschikt BBio over een projectorganisatie. De farmaceut stelde vast dat de projectorganisatie toe was aan een professionaliseringsslag en schakelde daarvoor WIN in.

True Agility Program

Uniek binnen WIN is het True Agility Program (TAP), powered by Agilewerk. Dit bied je de mogelijkheid je te ontwikkelen tot Agile specialist.

Samen met andere deelnemers en ervaren collega’s werk je in dynamische Lab sessies aan klantcases. Dit geeft jouw ontwikkeling een boost!

Klaar voor een vliegende start van jouw carrière?

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

Urenco

WIN helpt ons de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...