Talent Ontwikkel Programma

Talent Ontwikkel programma

WIN staat voor continu leren en ontwikkelen. Het TOP programma is onderdeel van het WIN Mastery Program en biedt de ambitieuze PMO-er en Projectbeheerser de mogelijkheid om zich als projectprofessional persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Tijdens het TOP Programma kom je maandelijks bij elkaar en werk je in teams van verschillende samenstelling aan het verbreden en verdiepen van jouw kennis en vaardigheden door deel te nemen aan kennissessies en workshops en door het werken aan klantcases. Daarnaast werk je aan je ontwikkeling door het volgen van trainingen en behaal je zo diverse certificaten.

 

TOP onderdelen

Het TOP Programma bestaat uit diverse onderdelen.

inhoud programma

Workshops

Trainingen PMO

Trainingen project- beheersing

TOP is een continu programma waarbij de projectprofessional de vrijheid heeft om zich in te schrijven voor de diverse opleidingen en workshops. Hierdoor wordt voorzien in de individuele ontwikkelbehoefte van de professional.

Jonge professionals die bij WIN in dienst komen starten met een 2 maanden durende onboarding waarbij deze talenten een overview krijgen van alle aspecten van projectmanagement en projectbeheersing en meteen de eerste opleidingen volgen. Hierna stromen zij door in het TOP programma, waarin zij een specifiek programma volgen.

De facilitators

Het TOP programma wordt begeleid door ervaren facilitators.

Wat maakt TOP uniek?

Wat maakt het Talent Ontwikkel Programma uniek en waardevol? Wij geven je 7 redenen.

Terug naar de ware essentie en stabiele basis

Deelnemers onderzoeken en bestuderen de filosofie achter project matig werken. Doel is het ontwikkelen van zichtbare, zelfbewuste en geloofwaardige PMO/ Projectbeheersing professionals.

Instant Value: klantcases

Klanten brengen direct hun cases in. TOP-trainees pakken deze cases voor de klanten op. Ze worden hierdoor zichtbaar en meer “credible” voor klanten

Continuous Exposure: showcases

Resultaten van het Talent Ontwikkel Programma worden door deelnemers na elke module gepubliceerd, zowel online als in vaktijdschriften.

Co-creatie

Gerenommeerde PMO en Projectbeheersing Experts zorgen voor de basis en het framework. Deelnemers, partners en klanten verrijken samen het programma.

Niet lineair maar evolutionair

Het programma ontwikkelt zich continu naar inzichten van de trainees, experts en klantinzichten.

Open source & programma

Programma en kennis is grotendeels open voor alle (geschikte) WINners, partners, klanten en potentiële talenten.

Applied Agility

Het toepassen en ontwikkelen van projectmanagement methoden en technieken staat centraal, niet primair het aanleren van bestaande methoden.

Referenties

“Wij hebben WIN ingeschakeld om de volwassenheid van onze projectorganisatie te vergroten. WIN heeft middels de Quick Insight het verbeterpotentieel van ons PMO helder inzichtelijk gemaakt. Met de verkregen inzichten heeft WIN ons, door de inzet van hun professionals, op een gestructureerde wijze geholpen de PMO dienstverlening naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen.”

Jens van den Akker

Manager Engineering en Projectmanagement
Klaar voor een vliegende start van jouw carrière?

Referenties

Ymere

WIN heeft Ymere geholpen met het vormgeven van Agile Portfoliomanagement.

AEGON

WIN heeft geholpen deze transitie vorm te geven...